اختلال افسرده خویی ویدئو

سلامت عمومی

در این قسمت مجموعه ای از مشکلات روزمره ای که برای تمام افراد جامعه احتمال , ایجاد شدند را برای شما بیان می کنیم و با قراردادن تمرینات مناسب کمک به کاهش مشکلات شما می کنیم.

 

اختلال افسرده خویی
طبق متن بازنگری شده ویراست چهارم راهنمایی تشخیص و اماری اختلالات روان،مشخص ترین علامت اختلال افسرده خوئی وجود خلق افسرده است که در اکثر مواقع همراه فرد است و فرد احساس وابستگی،گناه،بی کفایتی ،تحریک پذیری ،خشم و فقدان سازگاری می کند.

درمان
شناخت درمانی ،رفتار درمانی و دارو درمانی از راهکارهای درمانی افسرده خوئی است. البته ترکیب دارو درمانی و شناخت درمانی یا رفتار درمانی ممکن است موثرترین روش درمانی محسوب شود.
1)شناخت درمانی
روشی که در ان راهکارهای تازه ای برای رفتار و تفکر به بیمار اموخته می شود تا جایگزین روش های منفی بیمار در دنیا و اینده ی خود او گردد. این روش کوتاه مدت بوده و معطوف به حل مسئله ی جاری در زندگی بیمار است.
2)رفتار درمانی
رفتار درمانی مبتنی بر این است که افسردگی ازفقدان تقویت مثبت در نتیجه ی تغییر ناگهانی محیط ایجاد می شود.روش های درمانی مختاف روی اهداف خاص برای افزایش فعالیت ها،تعیین تجربه های دلپزیر برای بیمار و اموزش احساس ارامش به او متمرکز هستند.تغییر دادن رفتار شخصی بیمار افسرده ماثر ترین راه تغییر احساسات و عواطف افسردگی انها بشمار می رود.رفتار درمانی غالبا برای درمان بیماری که احساس می کند با تمام مشکلات زندگی با ناتوانی روبرو است استفاده می شود.
3)درمان بین فردی
تجربیات بین فرد بیمار و طرف مقابل او با هدف کاستن استرس و افسردگی و بهبود بخشیدن و احترام به نفس بیمار مورد ارزیابی قرار می گیرد.
4)روان درمانی بینش گرا
روان درمانی بینش گرا رایج ترین روش درمانی کج خلقی است و عده ای از متخصصین ان را روشی انتخابی می دانند.این روش گاهی با دارو درمانی نیز همراه می شود. این افراد احساس می کنند که شایستگی موفقیت ندارند و همچنین ممکن است است احساس درماندگی درمورد اینکه باید نیازهایشان توسط افراد مهم زندگی براورده شود داشته باشند.
5)روان درمانی خانواده و گروه درمانی
روان درمانی خانواده ممکن است به بیمار و خانواده ی او در مدارا با علائم اختلال، به خصوصو در مواردی که ممکن است سندرم ساب افکتیو که دارای اساس بیولوژیک است، کمک نماید.گروه درمانی ممکن است به به بیماران کنارگیری کننده کمک کند تا در مسائل اجتماعی خود تسلط یابند.
6)بستری کرد ن در بیمارستان
بستری کردن معمولا در بیماران افسرده خوئی مورد ی ندارد اما اگر علائم شدید باشد و باعث ناتوانی اجتماعی و شغلی گردد و در وارد ی نیز باعث افکار خودکشی شدفلازم به بستری کردن می باشد.
روانپزشک می تواند در بهتر کردن تعامل مثبت بین بیمار و کادر برنامه ی درمانی و ایجاد وضعیت قابل تحمل تر در کارکنان کمک کند.روان درمانی حمایتی می تواند به بیماران کمک کند که معلومات و تسلط لازم برای مدارا کردن با اختلال را به شکل موثری پیدا کنند. از اختلال روانپزشکی همراه با لوپوس میتوان به افسردگی ،افسردگی ،هزیان و توهم اشاره کرد.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]
, ,
نوشتهٔ پیشین
ارتز های مربوط به شست
نوشتهٔ بعدی
ذخیره انرژی

Related Posts

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.
You need to agree with the terms to proceed

فهرست